Solutia ignifuga - OANA TEXTILE

Solutie pentru ignifugarea materialelor textile si a tesaturilor care contin maxim 50% fibre sintetice in amestec cu fibre celulozice.
Image

"OANA textile" este un produs ignifug utilizat pentru protectia impotriva focului a materialelor textile si a tesaturilor care contin maxim 50% fibre sintetice in amestec cu fibre celulozice.
Prin tratarea tesaturilor cu produsul ignifug OANA-textile, se intarzie procesul de aprindere a materialelor, marind rezistenta la foc prin limitarea propagarii flacarilor.
Produsul ignifug OANA-textile nu modifica rezistenta mecanica si nici culoarea tesaturilor ignifugate si se poate aplica prin fulardare sau pulverizare.
OANA-textile se poate aplica atat pe tesaturile ce urmeaza a fi ignifugate si montate ulterior, cat si pe tesaturile in stare fixa (machete, perdele, cortine, etc)
Se recomanda ca tesatura care urmeaza sa fie ignifugata sa fie spalata sau curatata bine inainte de a se efectua operatiunea de ignifugare.
Dupa spalare, materialul ignifugat cu substanta ignifuga isi pierde calitatile fiind necesara o reaplicare a produsului OANA-textile.

OANA-textile poate fi aplicat cu success pe diverse suprafete textile cum ar fi: covoare, perdele , coverturi, cortine, salopete, huse auto, etc.

OANA TEXTILE este recomandat pentru: pensiuni, hoteluri, moteluri, teatre, tapiterii vagoane CF sau alte mijloace transport persoane, izolatii textile cabluri, etc.