Lacuri si baituri ignifuge, transparente sau pigmentate

Solutia B din sistemul ignifug IGNILEM ON 2000 este transparenta sau poate fi pigmentata la cerere in diverse nuante de lemn
Nuante lacuri si baituri ignifuge

Din gama noastra de produse fac parte si bait-urile si lacurile clasice sau cu proprietati ignifuge.
Solutia B din sistemul ignifug IGNILEM ON 2000 este transparenta sau poate fi pigmentata la cerere in diverse nuante de lemn.
De asemenea solutia B din sistemul ignifug IGNILEM ON 2000 poate fi lucioasa, daca se aplica lacul ignifug sau poate fi matuita, daca se aplica baitul ignifug.

Lacurile si baiturile ignifuge, din gama protect-rp, au rezistente ridicate la razele solare, la UVA si UVB, precum si la conditii meterologice severe (inghet-dezghet repetat).

Aplicarea lacului sau a baitului ignifug, protejeaza lemnul impotriva aparitiei mucegaiului sau insectelor daunatoare, in masa lemnoasa.
Aplicarea lacului sau a baitului ignifug se face direct pe suprafata lemnoasa, fara a mai necesita cheltuieli suplimentare cu alte "amorse" sau impregnanti de contact.

Produsele ignifuge ANTIFLAM ON 99 si IGNILEM ON 2000 sunt utilizate cu succes pentru protejarea suprafetelor lemnoase impotriva actiunilor distructive a focului, a mediului, a mucegaiului si a insectelor din interiorul constructiilor.